Björnbärskompott med rostade fänkålsfrön

Björnbärskompott med rostade fänkålsfrön

En härlig björnbärskompott med smak av fänkål, söt honung och ett sting av chili. Björnbärskompott är ett gott tillbehör till smakrika ostar på ostbricka.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (7 st)

Mitt betyg:

Björnbärskompott med rostade fänkålsfrön

En härlig björnbärskompott med smak av fänkål, söt honung och ett sting av chili. Björnbärskompott är ett gott tillbehör till smakrika ostar på ostbricka.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 3 dl björnbär färska eller frysta
  • ½ msk stötta hela fänkålsfrön
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • ½ dl honung
  • 1 krm salt
  • 1 krm chiliflakes
  • 1 msk kallpressad rapsolja

Gör så här:

Rosta fänkålsfrön i torr varm panna. Koka upp björnbär, vinäger, honung, salt och chili en kastrull. Rör ner olja och fänkålsfrön. Låt kallna.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 110 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 4 g
Skriv ut