Betor med blåmögelost, honung och rosmarin

Betor med blåmögelost, honung och rosmarin

Söta betor med krämig ost och len honung, en oslagbar smakkombination som dessutom är vacker.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Betor med blåmögelost, honung och rosmarin

Söta betor med krämig ost och len honung, en oslagbar smakkombination som dessutom är vacker.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl valnötter
  • 1 msk hackad färsk rosmarin
  • 2 msk flytande honung

Gör så här:

Skölj och skrubba betorna. Vira in dem en och en i folie. Grilla dem på indirekt värme under lock, ca 1 tim. Känn efter med en sticka så de är klara. Mosa osten och blanda med crème fraiche och lime. Hacka valnötterna grovt. Hetta upp honungen i en kastrull, tillsätt rosmarin och valnötter. Öppna folien på betorna. Skär ett djupt kryss i varje beta och dra isär. Lägg i en klick ostkräm och strö över valnötskärnor och rosmarinhonung.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 31 g
Skriv ut