Bechamelsås

Bechamelsås

Bechamelsås är en grundsås som används i lasagne med ost, till torsk med ägg och i olika gratänger.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (259 st)

Mitt betyg:

Bechamelsås

Bechamelsås är en grundsås som används i lasagne med ost, till torsk med ägg och i olika gratänger.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 5 dl

Gör så här:

Smält smöret i en kastrull. Vispa ner mjölet. Tillsätt mjölken lite i taget, koka upp och låt koka under fortsatt vispning 3-5 min. Smaka av med salt och peppar.

Tips:

Tillsätt hackad persilja och hackat kokt ägg och servera till kokt torsk. Varva med köttfärssås och riven ost i lasagne. Till lutfisk ev smaksatt med senap eller kryddpeppar.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per per recept

  • Energi: 585 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 37 g
  • Fett: 40 g
Skriv ut