Bakad potatis med ägg och spenat

Bakad potatis med ägg och spenat

Bakad potatis med en fyllning på kvarg kvarg, ägg och spenat är supergott! Och en bakad potatis blir både läcker och nyttig med denna röra.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (5 st)

Mitt betyg:

Bakad potatis med ägg och spenat

Bakad potatis med en fyllning på kvarg kvarg, ägg och spenat är supergott! Och en bakad potatis blir både läcker och nyttig med denna röra.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Stick några hål i potatisen. Baka potatisen på galler i mitten av ugnen ca 1 tim. Hårdkoka äggen 8-10 min. Skala och mosa äggen med en gaffel. Blanda ägg, spenat, kvarg, pressad vitlök, salt och peppar. Servera potatisen med röran och en sallad.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl sallad

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 52 g
  • Fett: 12 g
Skriv ut