Bakad potatis med ägg och spenat

Bakad potatis med ägg och spenat

60+ min Huvudrätt
Bakad potatis med en fyllning på kvarg kvarg, ägg och spenat är supergott! Och en bakad potatis blir både läcker och nyttig med denna röra.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/bakad-potatis-med-agg-och-spenat/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200°.
  • Stick några hål i potatisen. Baka potatisen på galler i mitten av ugnen ca 1 tim.
  • Hårdkoka äggen 8-10 min. Skala och mosa äggen med en gaffel.
  • Blanda ägg, spenat, kvarg, pressad vitlök, salt och peppar.
  • Servera potatisen med röran och en sallad.
Klart!
Energi:

410 kcal

Protein: 21 g
Kolhydrater: 52 g
Fett: 12 g

Ingredienser

Bakpotatisar
4
Ägg
4
Hackad färsk spenat
3 dl
250 g
Vitlöksklyfta
1
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm