Bakad potatis med ädelost

Bakad potatis med ädelost

Bakad potatis med en sås på crème fraiche, spenat, vitlök och ädelost - festligt och supergott. Bakad potatis när den är som bäst!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (60 st)

Mitt betyg:

Bakad potatis med ädelost

Bakad potatis med en sås på crème fraiche, spenat, vitlök och ädelost - festligt och supergott. Bakad potatis när den är som bäst!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Dela potatisen i halvor. Baka i nedre delen av ugnen tills de är mjuka, 45-60 min. Tina ev spenaten och pressa ur vattnet. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och spenat i smör i en stekpanna. Grovriv ädelosten och rör ihop med crème fraiche i spenaten. Gröp ur potatisarna men spara skalen. Mosa potatisen och rör ner i spenatröran. Salta och peppra. Fyll skalen och baka dem i övre delen av ugnen vid 250° ca 10 min.

Källa:

Rekommenderade produkter