Äggsallad med sashimi på lax

Äggsallad med sashimi på lax

Krispig sallad med ägg, toppas med tunt skuren rå lax. Du kan också ta gravad eller rökt lax men hoppa då över sojan.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Äggsallad med sashimi på lax

Krispig sallad med ägg, toppas med tunt skuren rå lax. Du kan också ta gravad eller rökt lax men hoppa då över sojan.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 16 blad gemsallad
  • 100 g laxloin, t ex Salma
  • 3 msk rostad lök
  • 2 msk japansk soja
  • ½ ask klippt krasse

Gör så här:

Koka äggen ca 8 min. Spola dem kalla. Skala och grovhacka dem. Tärna äpplet i små bitar och finhacka kaprisen. Rör ihop smetana, majonnäs, curry och peppar. Vänd ner ägg, äpple och kapris. Fördela äggsalladen i salladsbladen. Skär laxen i tunna skivor och lägg på äggsalladen. Toppa med rostad lök och klippt krasse, servera med soja.

Källa:

Rekommenderade produkter