Äggröra med rucola och skinka

Äggröra med rucola och skinka

Gröna inslag i äggröran gör den inte bara godare, utan också vackrare.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Äggröra med rucola och skinka

Gröna inslag i äggröran gör den inte bara godare, utan också vackrare.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Vispa ut mjölet i mjölken. Vispa i ägg, rucola och gräslök. Smält smöret i en teflonkastrull. Häll i äggsmeten. Rör med en trägaffel på svag värme tills äggröran är tjock och krämig. Smaksätt med salt och peppar. Servera med skinka, rostat bröd och sallad.

Tips:

Istället för rucola kan man ta hackad, lätt förvälld spenat.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 290 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 20 g
  • Fett: 13 g
Skriv ut