Ädeloststubbe med pepparkaka

Ädeloststubbe med pepparkaka

Sagolik stubbe av ädelost som rullas i smulorna från pepparkaka. Stubbarna serveras med päron som kokas i glögg och socker. Oslagbart tilltugg!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Ädeloststubbe med pepparkaka

Sagolik stubbe av ädelost som rullas i smulorna från pepparkaka. Stubbarna serveras med päron som kokas i glögg och socker. Oslagbart tilltugg!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 10 st

Gör så här:

Rulla osten i plastfolie till en rulle, ca 20 cm lång. Skala, kärna ur och skär päronet i 10 klyftor. Koka päronklyftorna i glögg och socker i en kastrull 10 min tills de är mjuka. Låt klyftorna svalna i lagen. Krossa pepparkakorna. Rulla ostrullen i smulorna. Skär den i 10 små ”stubbar”. Toppa med päronklyftorna och blekselleriblad.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 110 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 5 g
Skriv ut