Arla Köket® Kesella® kvarg vanilj 7,5% 250 g

Kvarg är en typ av färskost som oftast används i matlagning, desserter och bakning. Kesella® är Arlas varumärke för kvarg. Arla Köket Kesella® kvarg är en slät färskost. Den görs av skummjölk som ystas med mjölksyrakultur och ystenzym till en slät ostmassa som smaksätts med grädde. Arla Köket Kesella® kvarg vanilj är en len och slät kvarg med krämig smak av vanilj. Passar perfekt till desserter och bakning och är god att äta som den är.

Näringsvärde per 100g

Energi 600 kJ/150 kcal Fett 7,5 g varav mättat fett 4,4 g Kolhydrat 13 g varav sockerarter 12 g Protein 7,4 g Salt 0,1 g

Ingredienser

Kvarg (pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, syrningskultur, ystenzym), vatten, socker 9%, majsstärkelse, naturlig arom, förtjockningsmedel (pektin), naturligt färgämne (betakaroten), vanilj, syra (citronsyra).

Hållbarhet

32 dagar.

Återvinning

Bägaren, oblatet och locket sorteras som plastförpackning.

Förvaring

Förvaras vid högst +8°C.

Vikt/volym

250 g

Allergener

Mjölk

Producerat

Upahl, Tyskland.

Streckkod

7310865014269

Artikelnummer

6426

Arla Köket Alla Arla Köket-produkter