Du befinner dig på beta.arla.se

Hej!
Du är just nu på Arlas nya beta-sajt. Det betyder att allt inte är färdigutvecklat och vissa saker kan se lite skeva ut. Arla.se får, som du ser, ett helt nytt utseende. Innehållet presenteras på ett nytt sätt som vi hoppas kommer att vara en bättre tjänst för dig som besökare.
Hälsningar
Digitala teamet på Arla

 

Vad är en beta?

På en betaversion kan innehållet vara begränsat, buggar kan förekomma och funktioner är fortfarande under utveckling. En betaversion av en sajt är inom webbutveckling en webbplats som fortfarande är under utveckling. Beta-sajten är ändå såpass stabil att man anser att den uppfyller de flesta av de ställda kraven.

Tyck till om vår nya webbplats

Vi vill väldigt gärna veta vad du tycker om nya arla.se. Hittar du buggar eller saker som ser konstiga ut får du gärna använda verktyget "Tyck till om vår nya webbplats" som du kommer åt via den gröna fliken här på sajten.

Vi kan inte lova att vi återkommer med något specifikt svar till dig, men all feedback är bra för oss för att vi ska kunna göra den nya webbplatsen så bra som möjligt för dig som besökare.

Du som vill ta del av allt innehåll hittar det på vår nuvarande webbplats arla.se.

Om beta.arla.se

Betaversionen lanserades i mars 2016 och kommer stegvis att fyllas på med innehåll och färdigställas fram till lansering av den färdiga webbplatsen.