Filmer med Maria

 

Så får du sundare matvanor

SÅ FÅR DU SUNDARE VANOR

Att ha bra matvanor är en viktig del i en sund livsstil som ger en bättre förutsättning för att undvika vissa sjukdomar. Maria Nygårds ger tips om hur du genom att planera, äta mer frukt och grönt och fördela matintaget jämnare över dagen kan komma ett steg närmare bättre matvanor. Maria är leg. dietist och en av Arlas hälsocoacher. Hon har fokus på bra och nyttig vardagsmat.

TIPS PÅ MELLANMÅL MOT SÖTSUG

Maria Nygårds ger tips på mellanmål som är bra att ha till hands när sötsuget kommer krypande mellan måltiderna. Maria är leg. dietist och en av Arlas hälsocoacher. Hon har fokus på bra och nyttig vardagsmat.

SÅ FIXAR DU NYTTIGA FREDAGSMYSET

Fredagsmys är tradition för många, men ofta blir det mycket läsk, snacks och godis vilket gör det till en kaloribomb. Här delar Maria Nygårds med sig av sina bästa knep för ett nyttigare fredagsmys – som också smakar gott! Maria är leg. dietist och en av Arlas hälsocoacher. Hon har fokus på bra och nyttig vardagsmat.

 

Så får du i dig mera frukt och grönt enkelt

SÅ FÅR DU I DIG MER FRUKT OCH GRÖNT ENKELT

De flesta svenskar skulle må bra av att äta mer frukt, bär och grönsaker. Maria Nygårds ger tips på hur du maxar det gröna i vardagen. Maria är leg. dietist och en av Arlas hälsocoacher. Hon har fokus på bra och nyttig vardagsmat.

 

Så får du till bra mat enkelt i vardagen

SÅ FÅR DU TILL SUND OCH ENKEL VARDAGSMAT

Möt Maria Nygårds, leg. dietist och en av Arlas hälsocoacher. Hon har fokus på bra och nyttig vardagsmat.