Womtorp - Eskilstuna Passerat datum

Det här kosläppet har redan varit, men prova gärna med en annan gård.

Beskrivning av gården
Vi på Womtorp lantbruk & Entreprenad har ca 280 mjölkkor och kvigor på gården. Korna går i ett lösdriftsstall och mjölkas i ett parallell stall tre gånger om dagen.Vi odlar vallfoder, majs och spannmål. Grovfodret mixas varje dag och körs ut automatiskt med en vagn till korna.

I vårt företag jobbar 12 personer varav ca 6 personer med att sköta djuren. Förutom mjölkproduktion och växtodling bedriver vi en del entreprenadsverksamhet och hjälper andra lantbrukare med att skörda grödor.

Information för dig som har bokat

Adress till gården
Womtorp Hällberga
635 19 Eskilstuna

Datum: Lördag 7 maj

Gården öppnar: kl 12.00
Korna släpps: kl 14.00

Program
Gården öppnar klockan 12.00 och korna släpps ut på betet klockan 14.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på www.arla.se. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida. Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Övriga aktiviteter
Det kommer att finnas möjlighet att gå en rundvandring med guide.

Därför behöver vi dina kontaktuppgifter
På grund av väder, vind eller oförutsedda händelser, kan betessläppet på den gård just du anmält dig till, bli uppskjutet eller ändrat när det gäller datum och tid. Om detta sker vill vi kunna meddela dig detta så fort som möjligt, därför behöver vi dina kontaktuppgifter.

Vägbeskrivning
Från väg 53 tag av mot Hällberga. Efter Hällberga åk 2 km tag vänster mot Womtorp 2 km.

Välkommen på årets kosläpp!