Naturbruksgymnasium Nuntorp – Brålanda Passerat datum

Det här kosläppet har redan varit, men prova gärna med en annan gård.

Adress till gården:
Naturbruksgymnasiet Nuntorp
Nuntorp 301
464 64 Brålanda

Datum: Söndag 8 maj

Gården öppnar: kl 15.00
Korna släpps: kl 17.00

Beskrivning av gården
Skolan bildades 1944 och drivs av Västra Götalands regionen. På Nuntorp finns det 140 elever och Skolan driver naturbruksutbildning med inriktning mot lantbruk och hästhållning. Det finns 65 kor på skolan + rekrytering. Skolan har även ett 20-tal hästar, får och andra smådjur. De brukar 200 ha, varav 15 ha är ekologiskt och 120 ha är skog.

Program
Gården öppnar klockan 15.00 och korna släpps ut på betet klockan 17.00. Medan du väntar på att få se de vårystra korna får du gärna delta i tipspromenaden. De rätta svaren presenteras på www.arla.se. Bland dem med flest rätt svar lottas ett litet pris ut som skickas hem till vinnare. Glöm inte anteckna ditt namn och adress på tipslappens baksida. Arla bjuder på kall mjölk och nybakade bullar.

Därför behöver vi dina kontaktuppgifter
På grund av väder, vind eller oförutsedda händelser, kan betessläppet på den gård just du anmält dig till, bli uppskjutet eller ändrat när det gäller datum och tid. Om detta sker vill vi kunna meddela dig detta så fort som möjligt, därför behöver vi dina kontaktuppgifter.

Vägbeskrivning
2 mil norr om Vänersborg, mellan Frändefors och Brålanda. Vid vindkraftverk.Skyltar Naturbruksgymnasium.

Välkommen på årets kosläpp!