Tävla här

Var med och tävla och ta chansen att berätta för andra om ert arbete med matglädje i er skola! Anmälan till Arla Guldko 2016 öppnar snart!

Fyll i formuläret längst ned på sidan. Första bedömningen baseras enbart på de insända uppgifterna.

Glöm inte att märka bilder/filmer med skolans namn. Max storlek per fil: 10 mb.

Om du har några frågor kontakta kategoriansvarig Johnny Boman på telefon 08-789 54 16 eller johnny.boman@arlafoods.com .

Så här går det till

Tävlingen är öppen för alla grundskolor och gymnasier. En jury bedömer alla inkomna tävlingsbidrag och väljer ut semifinalister. Juryn går noggrant igenom semifinalisternas tävlingsbidrag och väljer ut tre finalister. Juryn besöker sedan de tre finalisterna och utser därefter en vinnare. I den här kategorin får också alla elever och skolpersonal möjligheten, via Arlas mjölkförpackningar, att tipsa om sin egen skola.

Jury

 Juryn för Bästa Matglädjeskola toppas av stjärnkocken Paul Svensson. Resterande i juryn är representanter från Arla Foods samt branschfolk. 


Tävlingskriterier

Det här bedömer juryn:

Planering – Planer för hur arbetet med mat och dryck genomförs och ska utvecklas på skolan.

Matpedagogik – Arbetet för att få elever och pedagoger intresserade av mat i allmänhet och hälsosam mat i synnerhet.

Kvalitet – Miljön runt matsituationen, servering, variation av maträtter och råvaror.

Matglädje – Spridning av matglädje och goda matvanor till alla intressenter; elever, pedagoger och föräldrar. Hela skolans engagemang i matfrågor.

Fyll i formuläret så här

  • Första bedömningen baseras enbart på de insända uppgifterna. Glöm inte att märka bilder/filmer med skolans namn. Max storlek per fil: 10 mb. Insänt material returneras inte.  
  •  Det kan ta lite tid att ladda upp filerna, vi hoppas ni har överseende med det. Kontrollera därför att du får en bekräftelse på skärmen att ditt tävlingsbidrag har gått igenom, annars kan anmälan ha misslyckats. Försök i så fall igen.
  • Om du inte lyckas skicka in din anmälan via det digitala formuläret så kan det bero på inställningar i din dators brandvägg eller att du surfar via en alltför gammal version av webbläsare. Kontrollera din dators inställningar och/eller ladda ned en senare version av din webbläsare eller mejla in din anmälan till: johnny.boman@arlafoods.com

Lycka till!

Bästa Matglädjeskola

 
Kontaktperson:
Besvara följande frågor:
Bifoga gärna menyer, veckomatsedlar och några bilder som åskådliggör ert arbete på ett bra sätt. Glöm inte att märka bilderna med skolans namn.Första bedömningen baseras enbart på de insända uppgifterna. Max storlek per fil: 10 mb.
Det kan ta lite tid att ladda upp filerna, vi hoppas ni har överseende med det. Kontrollera därför att du får en bekräftelse på skärmen att ditt tävlingsbidrag har gått igenom, annars kan anmälan ha misslyckats. Försök i så fall igen.
 
Ladda upp filer