Tävla här

Var med och tävla och ta chansen att berätta för andra om ert arbete med matglädje på er förskola! Fyll i formuläret länst ned på sidan så noga du kan. Om du har några frågor kontakta kategoriansvarig Carina Thorstorp på telefon 08-789 52 05 eller carina.thorstorp@arlafoods.com. Anmälan till Arla Guldko 2016 öppnar snart!

Så här går det till

Tävlingen är öppen för alla förskolor. En jury bedömer alla inkomna tävlingsbidrag och väljer ut semifinalister. Juryn går noggrant igenom semifinalisternas tävlingsbidrag och väljer ut tre finalister. Juryn besöker sedan de tre finalisterna och utser därefter en vinnare. I den här kategorin får också alla elever och förskolepersonal möjligheten, via Arlas förpackningar, att tipsa om sin egen förskola.

Jury

Juryn för Bästa Matglädjeförskola toppas av stjärnkocken Markus Aujalay. Resterande i juryn är sammansatta av representanter från Arla Foods samt branschfolk. 

Tävlingskriterier

Det här bedömer juryn:

Planering - Planer för hur arbetet med mat och dryck ska utvecklas på förskolan.

Matpedagogik - Arbetet för att få barn, kökspersonal och pedagoger intresserade av mat i allmänhet och hälsosam mat i synnerhet.

Kvalitet - Miljön runt matsituationen, servering, variation av maträtter och råvaror.

Matglädje - Spridning av matglädje och goda matvanor till alla intressenter, barn, pedagoger och föräldrar. Hela förskolans engagemang i matfrågor.

Fyll i formuläret så här

  • Bifoga dokument och bilder som beskriver förskolans arbete med matglädje. Första bedömningen baseras enbart på de insända uppgifterna. Glöm inte att märka bilder/filmer med förskolans namn. Max storlek per fil: 10 mb. Insänt material returneras inte.
  •  Det kan ta lite tid att ladda upp filerna, vi hoppas ni har överseende med det. Kontrollera därför att du får en bekräftelse på skärmen att ditt tävlingsbidrag har gått igenom, annars kan anmälan ha misslyckats. Försök i så fall igen
  • Om du inte lyckas skicka in din anmälan via det digitala formuläret så kan det bero på inställningar i din dators brandvägg eller att du surfar via en alltför gammal version av webbläsare. Kontrollera din dators inställningar och/eller ladda ned en senare version av din webbläsare eller mejla in din anmälan till: carina.thorstorp@arlafoods.com

Lycka till!

Tävla här

Kontaktperson:
Besvara följande frågor:
Bifoga gärna några menyer, veckomatsedlar och några bilder som visar ert arbete på ett bra sätt. Glöm inte att märka bilderna med förskolans namn.