Oxfilé
|
800 g |
---|---|
Misopasta
|
2 msk |
Japansk soja
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Svenskt Smör från Arla®
|
2 msk |
Små gula lökar, gärna gul och röd med skal kvar
|
10 |
Jordärtskockor
|
500 g |
---|---|
Svenskt Smör från Arla®
|
50 g |
Salt
|
1 tsk |
Rödlök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
Svenskt Smör från Arla®
|
1 msk |
Rödvinsvinäger
|
3 msk |
Köttbuljong
|
8 dl |
Färsk timjan
|
5 kvistar |
Majsstärkelse
|
2 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Jordärtskockor
|
300 g |
---|---|
3 dl | |
Svenskt Smör från Arla®
|
100 g |
Rapsolja
|
2 dl |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Flingsalt
|
1 tsk |
---|