560 kcal
Protein: | 37 g |
Kolhydrater: | 20 g |
Fett: | 37 g |
Gör ett perfekt brynt smör tillsammans med stjärnkocken Andreas Hedlund. Ett gott brynt smör har en karamelliserad och nötig smak som förhöjer nästan all mat och smakar magiskt ihop med allt från torsk, till glass och sockerkaka.
Putsad oxfilé
|
600 g |
---|---|
Salt och peppar
|
|
Färsk dill
|
½ kruka |
Svenskt Smör från Arla®
|
1 msk |
Rotselleri
|
400 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
1½ dl | |
Citron
|
pressad saft av ½ |
Salt och peppar
|
Gulbetor
|
2 |
---|---|
Morötter
|
2 |
Rödlök
|
1 |
Spetskål
|
200 g |
Svenskt Smör från Arla®
|
50 g |
Hackade hasselnötter
|
¾ dl |
Färsk dill
|
½ kruka |
---|---|
Citron
|
rivet skal av ½ |