Cannelloni med spenat och svamp

Cannelloni med spenat och svamp

50 min Huvudrätt
Med färska lasagneplattor är din goda, hemlagade cannelloni snabbt färdig. Servera gärna med en god sallad.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/cannelloni-med-spenat-och-svamp/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
  • Tina spenaten, pressa ur vattnet. Skiva svampen. Skala och finhacka vitlöken.
  • Fräs svamp och vitlök i en stekpanna tills svampen fått färg. Tillsätt spenat, 1 dl sås och hälften av osten. Smaka av med salt och chili flakes.
  • Lägg spenatröran på lasagneplattorna. Rulla ihop plattorna från kortsidan. Lägg rullarna i en smord ugnsform med skarven nedåt.
  • Häll över såsen som är kvar och strö över resterande ost.
  • Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.
Klart!

tillsätt 200 g strimlad, rökt skinka i fyllningen.

Ingredienser

Färska lasagneplattor
8
4 dl
300 g
Fryst bladspenat
250 g
Färska champinjoner
250 g
Vitlöksklyftor
2
Svenskt Smör från Arla®
25 g
Salt
1 tsk
Chili flakes
1 tsk