Cannelloni med spenat och skinka

Cannelloni med spenat och skinka

50 min Huvudrätt
Cannelloni går snabbt att laga med färska lasagneplattor och färdig ostsås. Fyll pastaplattorna med spenat och rökt skinka, rulla till cannelloni, och gratinera i ugnen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/cannelloni-med-spenat-och-skinka/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Tina spenaten och krama ur vätskan.
  • Skala och hacka lök och vitlök. Skär skinkan i strimlor.
  • Fräs spenat och lök i smör-&rapsolja. Tillsätt skinkan mot slutet. Salta och peppra.
  • Fördela fyllningen på lasagneplattorna. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnssäker form.
  • Häll över såsen och gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.
Klart!
Energi:

580 kcal

Protein: 37 g
Kolhydrater: 76 g
Fett: 14 g

Ingredienser

Fryst spenat
250 g
Gul lök
1
Vitlöksklyfta
1
Rökt skinka
200 g
1 msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Färska lasagneplattor
1 förp
4 dl