Plocka bladkålen genom att riva den i mindre bitar och ta bort den hårda delen i mitten.
Man kan täcka formen med fisk med plastfolie, kontrollera att du har en plastfolie som tål värme.
951 kcal
Protein: | 33 g |
Kolhydrater: | 38 g |
Fett: | 73 g |
Kummel, gärna ryggbiten
|
600 g |
---|---|
3 dl | |
Färsk timjan
|
3 kvistar |
Salt
|
2 tsk |
Mandelpotatis (ca. 500 g)
|
600 g |
---|---|
Liten purjolök
|
1 |
Svenskt Smör från Arla®, rumsvarmt
|
100 g |
2 dl | |
Salt
|
½ tsk |
Gul lök
|
1 |
---|---|
Palsternacka
|
1 |
Vitpepparkorn
|
5 |
Svenskt Smör från Arla®
|
50 g |
Champagnevinäger
|
¾ dl |
Champagne
|
3 dl |
3 dl |
Plockad grönkål
|
2 dl |
---|---|
Plockad svartkål
|
2 dl |
Svenskt Smör från Arla®
|
25 g |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Flingsalt
|
1 tsk |